GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Wat fijn om bij deze bruiloft te zijn geweest! Toen ik Rosa & Sam ontmoette in Haarlem wist ik meteen dat het goed zat. Om te beginnen hadden ze een bijzonder verhaal. Ze hadden elkaar ontmoet in Amerika waar hij samen met vrienden een succesvol YouTube kanaal met meer dan 2 miljoen! volgers heeft. Rosa werkte daar als actrice. Ook al waren ze allebei nog jong, ze wisten als snel dat dit het was en besloten te trouwen. Ze wonen samen in Amerika, maar besloten de bruiloft wel in Nederland te doen en wel in Rosa’s geboortestad Leiden. Bij Brasserie Buitenhuis in een oude trein gaven ze elkaar het ja-woord bij, onder toeziend oog van hun geliefde familie en vrienden; met een lach en een traan. De hele dag verliep perfect en voor mij voelde het alsof ik in een warm en liefdevol nest terecht was gekomen.

    Rosa en Sam, bedankt dat jullie mij onderdeel gemaakt hebben van deze mooie dag en ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld toe!