GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Het was een feestje om te zien hoeveel Wouter en Ananda met hun twee jongens hebben genoten van deze mooie dag. Ze leerden elkaar 16 jaar geleden kennen en vonden het toch wel eens tijd worden om het officieel te maken. Samen met een hele hechte vriendengroep en familie vierden zij het bij Brasserie Fabriek Zijlstroom in Leiden, een stoere industriële locatie. De liefde tussen hen, maar ook tussen het hele gezelschap was zo duidelijk voelbaar en zo intens. Het was een dag waar het heel veel gelachen werd en ook wat tranen vloeiden, met een mooie en intieme ceremonie. Ze hadden enorm veel geluk met het weer, want het zonnetje liet zich regelmatig en net op de juiste momenten zien. Zelfs vlak voor het eten brak het open, waardoor het gezelschap heerlijk buiten kon dineren. ’s Avonds barste het feest los en zag ik alleen nog maar mensen om me heen die ontiegelijk veel lol hadden.

    Ik werkte weer ook weer samen met een top team wat de dag altijd extra leuk maakt. De prachtige bohemian styling was gedaan door Kristel van Oh Happy Day Styling en de organisatie door Inge van Mrs. Klein.

    Wouter en Ananda, bedankt dat ik bij deze mooie dag aanwezig mocht zijn en heel veel liefde en geluk toegewenst!