GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Een droombruiloft op het prachtige en zonovergoten Sicilië.  Joke & Roy hadden het kleine dorpje Scopello uitgekozen om hun liefde te vieren. Het dorpje bestond uit precies drie straten, dus tijdens het weekend van de bruiloft kwamen de gasten elkaar de hele tijd tegen, super gezellig! De dag begon in het karakteristieke hotel Terra Benistra (mocht je een keer in Scopello belanden dan zeker daar boeken!). Sommige kamers hebben het mooiste uitzicht over de zee en het dal en zo ook de kamer waar Joke zich in klaar maakte. Goed begin dus. Voor de shoot hoefden we niet ver, want de omgeving om het dorpje heen was prachtig. De ceremonie, het eten en het feest waren bij Tenute Plaia, ook weer een adembenemnde locatie boven op een berg met uitzicht over zee. Deze heerlijke bruiloft en alle dagen daar waren intens genieten, dankjewel Joke & Roy!