GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Het fijne aan mijn werk is dat ik zoveel leuke bruidsparen ontmoet. Clara en Ewout waren zo ontzettend vrolijk en lief. Onze eerste ontmoeting was dan ook relaxed, gemoedelijk, vanzelfsprekend en gezellig. Dit kon niet anders dan een mooie bruiloft worden!

    Clara & Ewout zagen elkaar voor het eerst in het huis van Clara haar ouders, waar zij al heerlijk getut had met haar moeder en zussen. Met de prachtige jurk die Clara aan had leek ze zo weggelopen te zijn uit een oude film. Ewout kon zijn ogen dan ook niet van haar afhouden! Hierna gingen we naar het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, waar de hele dag verder zou plaatsvinden. Wat een gave locatie! De ceremonie werd geleidt door de zus van de bruid waardoor het heel persoonlijk was. Na de persoonlijke geloften en het ja woord was het tijd voor champagne en voor de verandering hele leuke kleine taartjes in plaats van één grote. Vervolgens was het tijd voor een privé tramritje door Amsterdam, echt zo gaaf! De band, the Big Swingers (echt een topband, die wil je hebben op je bruiloft!), ging mee de tram in en het feest barstte los. Ik denk dat dit zeker wel het leukste tramritje is geweest waar ik ooit op ben geweest! De tram schudde letterlijk heen en weer door alle feestende mensen en bij elke halte keken wachtende mensen verbaasd en met een grote glimlach onze kant op. Het gezelschap wist zelfs nog een polonaise te doen, hoe weet ik ook niet precies, maar het paste!

    Na de tramrit werd er heerlijk gedineerd en later die avond  barstte het feest weer los tot middernacht met behulp van wederom The Big Swingers.

    Wat een bijzondere bruiloft en wat heb ik genoten van deze heerlijke groep mensen.
    Thanks lieve Clara & Ewout, voor jullie vertrouwen en deze leuke dag!