GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Met allebei een liefde voor het strand en surfen, was er eigenlijk maar één plek waar Wendy & Haiko konden trouwen. Een strandbruiloft valt toch zeker wel onder mijn favoriete categorie bruiloften en deze was ook nog eens bij Timboektoe, een strandtent waar ik zelf heel vaak te vinden ben 🙂

    De dag begon hun thuis, waar Wendy met familie samen de ochtend doorbracht en lekker zat te tutten met haar zussen en haar moeder.  De jurk werd nog even geheim gehouden voor Wendy’s vader, dus zijn reactie was prachtig toen hij zijn dochter voor het eerst erin zag. Nadat we wat foto’s met vader en dochter met de trouwauto gemaakt hadden (witte Mercedes Oldtimer van Wendy’s vader)  gingen we richting Wijk aan Zee waar Haiko op het windsurfpad op Wendy stond te wachten. Deze locatie hadden ze specifiek uitgekozen, omdat Haiko vaak (wind)surft en dat de plek is waar hij altijd het strand op gaat. Een ontroerend moment was het voor beide. Hierna volgde een leuke shoot in de duinen op het strand. Een van de redenen dat ik het altijd heel fijn om op het strand en in de duinen te fotograferen is omdat mensen automatisch al in een hele relaxte sfeer komen en dat zie je altijd terug op de foto’s. Dit was ook het geval met Wendy & Haiko, ze hadden vooral heel veel lol op even hun laatste momentje alleen samen!

    Wendy en Haiko hadden een datum redelijk vroeg in het jaar uitgekozen (14 april), maar ze hadden enorm veel mazzel met het weer. Een half uurtje voor de ceremonie begon brak de zon door en die is er tot het einde gebleven!  Tijdens de ceremonie kwamen nog wat grappige én emotionele speeches voorbij en Wendy en Haiko zelf hadden  prachtige geloften voor elkaar geschreven. Veel mensen spreken geen geloftes uit naar elkaar, maar ik zou het toch echt aanraden want het geeft zoveel extra’s aan een ceremonie als je elkaar verteld wat je voor elkaar voelt en hoe belangrijk de ander voor je is. Na het ja-woord en de kus was het tijd voor champagne en vervolgens bier en bitterballen 🙂 Wendy & Haiko hadden gekozen voor een walking BBQ met heerlijke vers gebakken vis en groentes. Met behulp van de vuurkachel en een dekentje hier en daar zaten de meeste mensen nog lekker buiten tot aan de zonsondergang. Toen de zon weg was werd het feest afgeknald met een band die uit vrienden van Haiko bestond en die hij nog twee dagen ervoor gevraagd had. Dit was het begin van een gezellig feest tot in de late uurtjes, want bij Timboektoe hebben ze geen eindtijd zoals bij de meeste trouwlocaties…:)