GO BACK
    TO MENU
    Weddings Vanaf € 1495,-

    Klik op de afbeelding voor de volledige prijslijst.

    Omdat ik mijn volle aandacht aan elke bruiloft wil geven neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wees dus op tijd met het vastleggen van jullie datum!

    Past mijn stijl fotografie bij jullie en willen jullie meer weten over mijn tarieven en mijn werkwijze en een passende offerte, vul dan het contactformulier in of stuur mij een mailtje naar info@lottedegraaf.com. Dan stuur ik jullie mijn online wedding brochure toe. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en te leren kennen en alles te horen over jullie trouwdag!

    Aangezien reizen en fotografie mijn twee grote passies zijn ga ik met liefde met jullie mee voor een bruiloft in het buitenland. Ik bespreek graag de mogelijkheden met jullie.

    Love & Family € 250,-

    Wil je de liefde laten vastleggen tussen jou en je lover? Of wil je de bijzondere tijd van het zwanger zijn vastleggen of misschien jullie nieuwe baby? Ik hou ervan om jullie liefde op een zo natuurlijk mogelijke manier vast te leggen, zodat je er foto's aan overhoudt waarin jezelf écht herkend.

    Photoshoots duren ongeveer een anderhalf uur waarbij je achteraf minimaal 35 foto's digitaal (in high res) toegestuurd krijgt.

    * De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per kilometer vanaf Haarlem).

    Brands & Lifestyle Prijs op aanvraag

    Ik ben ook beschikbaar voor brand photography, Instagram samenwerkingen, reisfotografie, editorial werk, interieur/sfeer fotografie, webshop of blog fotografie. Neem contact op voor de mogelijkheden!