GO BACK
    TO MENU

    Wat fijn om bij deze bruiloft te zijn geweest! Toen ik Rosa & Sam ontmoette in Haarlem wist ik meteen dat het goed zat. Om te beginnen hadden ze een bijzonder verhaal. De Amerikaanse You Tube-ster Sam en actrice en producent Rosa leerden elkaar twee jaar geleden in Los Angeles kennen via dating-app Tinder. Ze houden elkaar nuchter en gemotiveerd, en delen hun dagelijkse belevenissen via Instagram en YouTube. Beiden hebben een flinke fanschare opgebouwd en kunnen dan ook social media influencers genoemd worden.

    Sinds de eerste ontmoeting zijn ze onafscheidelijk. Ook al waren ze allebei nog jong, ze wisten als snel dat dit het was en besloten te trouwen. Ze wonen samen in Amerika, maar besloten de bruiloft wel in Nederland te doen in Rosa’s geboortestad Leiden. Bij Brasserie Buitenhuis (super mooie locatie!)  in een oude trein gaven ze elkaar het ja-woord, onder toeziend oog van hun geliefde familie en vrienden; met een lach en een traan. De hele dag verliep perfect en voor mij voelde het alsof ik in een warm en liefdevol nest terecht was gekomen.

    Rosa en Sam, bedankt dat jullie mij onderdeel gemaakt hebben van deze mooie dag en ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld toe!