GO BACK
    TO MENU

    Lotte is a beautiful soul who makes wonderful pictures. She is super nice to be around, and her pictures look amazingly poetic and natural. She's made many pictures for us by now, wedding, family pictures, and we will gladly call her again.

    Familieshoot

    Het is heel mooi om de verbintenis tussen jullie en je kindje(s) vast te leggen. Dit doe ik op een pure en ongedwongen manier. Ik volg jullie op een normale dag in jullie leven. Geen geposeerde foto’s, maar echte en authentieke beelden van jullie als gezin.

    Wanneer

    Wanneer de fotoshoot ingepland is helemaal aan jullie. Vinden jullie het leuk om echt newborn foto’s te hebben, dan kan de shoot het beste tussen de 4 en 12 weken gepland worden. Vinden jullie het leuk als er wat meer interactie is met jullie kindje dan kan elke leeftijd leuk zijn!

    Waar

    De shoot kan bij jullie thuis plaatsvinden of buiten in de natuur. Het is het leukst als het een locatie is waar jullie graag komen.

    Hoe

    Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken jouw wensen plannen de shoot in. Na de shoot stuur ik je een gallery met minimaal 50 high res beelden. Ik stuur je binnen 2 weken de foto’s per mail op.