GO BACK
    TO MENU

    Wat ben ik ontzettend blij met de foto's die Lotte heeft gemaakt!! ik wist al hoe goed ze was omdat ze onze trouwdag had vastgelegd en toen ik foto's nodig had voor mijn praktijk wist ik meteen dat Lotte deze foto's moest maken. Mijn site heeft met de nieuwe beelden eindelijk de uitstraling die ik in gedachten had en op Insta heb ik nu genoeg beeldmateriaal om helemaal los te gaan.

    - Sandra Taal

    Personal Branding

    Wist je dat je binnen twee seconde een oordeel velt als je iemand voor het eerst ziet? Daarom is het tijd om jezelf in de markt te zetten. Of met mooie woorden: te doen aan personal branding. Zodat jouw klanten zien wie jij bent. Waar je voor staat met je bedrijf en wat je bezighoudt. Meer van jezelf laten zien maakt je geloofwaardig en je schept er vertrouwen mee.

     

     

    Wat krijg je?

    Foto’s zijn onmisbaar bij personal branding. Ik help je graag met een mooie selectie portretten, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots. Ik zorg ervoor dat je genoeg materiaal hebt om je website, LinkedIn en Instagram een goede uitstraling te geven. Waarbij je overal dezelfde sfeer en stijl uitdraagt. Dit doe ik graag met een persoonlijke twist. Want we maken niet alleen profielfoto’s. Drink jij elke dag een flat white bij je favoriete koffietent? Of begin je de dag met een wandeling in het bos? Ook dat zetten we op de foto.

    Ik maak authentieke foto’s van jou thuis, in de stad, in de natuur of op locatie. Je kan minimaal 5 keer je outfit wisselen, en we zorgen dat we veel verschillende settings en afwisseling hebben in de foto’s zodat je er een tijd mee vooruit kan.

     

     

     

    Voor de fotoshoot

    Vooraf bellen we met elkaar, zodat ik precies weet je wilt met de foto’s. We kijken naar wat je doet en waar je voor staat, zodat we beelden kunnen creëren die jouw karakter weerspiegelen. We bespreken de locaties en outfits en daarna maak ik een moodboard met tips over kleding en poses.

    Extra wensen, zoals visagie of styling, kan ik eventueel voor je uit handen nemen.

     

    Tijdens de fotoshoot

    We nemen de tijd voor de shoot. Daarom heb ik geen vaste uren die je afneemt. Je kan in ieder geval rekenen op een ochtend of een middag fotografie, maar ik wil niet dat je tijdsdruk ervaart.  Gemiddeld duurt een shoot ongeveer 2,5 uur.

    Misschien ben je zenuwachtig voor de shoot of voel je je ongemakkelijk voor de camera? Dat is heel normaal. Ik doe er alles aan om het laagdrempelig te houden. Ik geef je tips om zelfverzekerd over te komen en de juiste houdingen aan te nemen. Ik hoor vaak van klanten dat ze zich tijdens het fotograferen erg op hun gemak voelden.

    Selectie & Nabewerking

    Na de fotoshoot kan je online zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken. Daarna ga ik de gekozen foto’s zorgvuldig bewerken en zet ik binnen twee weken nadat je je selectie hebt doorgegeven de foto’s in een online gallery. Je kunt de foto’s via deze gallery op hoge en lage resolutie downloaden.

    Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Geen probleem, het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen. Extra foto’s kosten 15 euro exclusief btw per stuk.