GO BACK
    TO MENU

    Weddings

    Vanaf €1495,-

    Prijzen starten vanaf €1495,-. Deze prijs is inclusief 6 uur fotografie & een luxe mini album. Wil je meer informatie en weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Ik stuur jullie graag mijn digitale brochure toe met uitgebreide informatie. Vul het contactformulier in of stuur mij een mailtje naar info@lottedegraaf.com. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en te leren kennen en alles te horen over jullie trouwdag!

    Omdat ik mijn volle aandacht aan elke bruiloft wil geven neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wees dus op tijd met het vastleggen van jullie datum!

    Family

    €250,-

    Een zwangerschaps, familie of newbornshoot is €250,-. De reportage duurt ongeveer 1,5 uur, waarbij we alle tijd nemen om relaxed foto's te maken op een fijne plek. Jullie ontvangen minimaal 25-30 bewerkte foto's in hoge en lage resolutie en een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden in hoge resolutie. De levertijd van de foto’s bedraagt 2-4 weken. Het is ook mogelijk een combishoot te boeken van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot. Deze kan je al voor €445,- boeken!

    * Prijzen zijn exclusief reis- en eventuele parkeerkosten

    Lifestyle

    Vanaf €395,-

    Ik ben beschikbaar voor brand photography, Instagram samenwerkingen, reis fotografie, editorial werk, food fotografie, interieur- en sfeerfotografie of webshop- en blog fotografie. Stuur een berichtje naar info@lottedegraaf.com en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!