GO BACK
    TO MENU

    Photography is a way of feeling, of touching, of loving.
    What you have caught on film is captured forever…
    it remembers little things, long after you have forgotten everything.
    – Aaron Siskind

    Voor mij is niks mooiers dan het vastleggen van liefde. De liefde tussen dromers, vrije geesten, creatievelingen, reislustigen, avonturiers en levensgenieters. Ik duik even in jullie leven en neem alle informatie mee om jullie liefdesverhaal zo goed mogelijk vast te leggen.

    Inmiddels heb ik al meer dan 150 prachtige bruiloften mogen vastleggen en ik blijf het elke keer opnieuw een mooie ervaring vinden om bij zo’n intieme en bijzondere dag te mogen zijn. Ik vind het belangrijk dat je door middel van mijn foto’s echt het gevoel van de dag weer terug krijgt. Hier horen de grote gebeurtenissen bij, maar ook de kleine ‘tussen door’ momentjes. Laten we alle spontane, onverwachte en ‘imperfecte’ gebeurtenissen omarmen die jullie dag gedenkwaardig maken.

    Ik hou van creativiteit. Ik hou van beelden creëren die je in je hart raken. Boven alles wil ik dat mijn werk nog generaties lang doorleefd. Ik documenteer. Ik leg jullie verhaal door mijn ogen vast op de meest organische en natuurlijke manier.

    Mijn stijl kan omschreven worden als ongedwongen, verhalend en natuurlijk. Ik hou ervan tijdloze beelden te creëren die generaties lang meegaan. Tijdens de bruiloft blijf ik op de achtergrond. Ik zal niet rondlopen om mensen te laten poseren, te zeggen waar ze moeten kijken, wat ze moeten doen. Ik vertrouw op de dag en alle mensen erin, de details, de bijzondere momenten. Het verhaal speelt zich af en ik leg het door mijn ogen vast. Zo krijgen jullie van mij een herinnering mee met alle mooie momenten, details, sfeer en emoties!

    Trouwen in het buitenland

    Yes please! Reizen is naast fotograferen een andere passie van mij dus ik ga heel graag op jullie buitenland avontuur! Ik heb al eerder bruiloften in het buitenland gefotografeerd in onder andere Frankrijk, Italie & Belgie. Veel meer landen zou ik aan dit lijstje willen toevoegen. Ook andere continenten!