GO BACK
    TO MENU

    Maternity

    Wat mooi dat je ervoor kiest om deze bijzondere periode in je leven vast te laten leggen. Er is niets krachtiger en mooier dan een vrouw die een nieuw leven mag dragen. De shoot vind plaats in een vertrouwelijke, comfortabele omgeving met natuurlijk licht. Dit kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij jou thuis of op een andere plek waar jij je fijn voelt.

    Vaak wordt de fotoshoot tussen de 30 en 34 weken ingepland. Maar iedere zwangerschap verloopt anders, mocht je liever bij 28 weken of juist bij 35 weken een shoot willen inplannen is dat natuurlijk ook mogelijk. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel en mooi voelt tijdens de shoot.

    Motherhood

    Daarnaast is het natuurlijk ook heel mooi om de verbintenis tussen jou en je kindje vast te leggen. Dit doe ik op een pure en ongedwongen manier. Ben je pas moeder geworden of al wat meer gewend aan het moederschap? Een fotoshoot inplannen kan al met 4 weken maar ook bij 7 maanden, het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt. Ook als je kindje(s) geen baby meer is en al wat ouder kan het natuurlijk!

    Deze shoot kan ook bij jullie thuis plaatsvinden of op een andere vertrouwde locatie waar jullie echt jezelf kunnen zijn.

    FAQ.

    Wanneer kunnen wij de foto's ontvangen?

    Wanneer kan ik het beste de Maternity shoot plannen?

    Wanneer kan ik het beste de Motherhood shoot plannen?

    Heb je nog kledingtips?

    Wat voor een locatie kunnen het beste uitkiezen?

    A.

    Na de shoot ontvang je diezelfde week nog een link met de RAW beelden waar je uit kan kiezen. Zodra jij je selectie gemaakt hebt, ontvang je binnen 14 dagen een link naar een beveiligde online gallery waar de nabewerkte high res beelden in staan.