GO BACK
    TO MENU

    Sri Lanka Sunset

    65.00120.00


    Hanhemüle Bamboo Giclee hoogwaardige matte fine art print. Bamboe staat voor natuurlijkheid en een duurzame papier productie.

    Bij Giclee prints wordt gebruik gemaakt van zuurvrij papier en een hoge kwaliteit digitale printer. Deze methode verzekert dat de afdrukken niet zullen degenereren, dat de kleuren niet zullen vervagen en dat het papier niet zal vergelen door de jaren heen. Met giclée printen krijg je een museumkwaliteit kunstreproductie waar je levenslang van kan genieten.


     

    Wissen
    Artikelnummer: print_0002 Categorie:

    Beschrijving

    • Bamboo is werelds eerste digitale fine art inkjetpapier gemaakt van bamboevezels. Bamboe staat voor natuurlijkheid en een duurzame papier productie. Met name geschikt voor warme kleuren en monochrome prints. Hahnemühle Bamboo is gemaakt van 90% bamboevezels en 10% katoen en combineert fotografie met milieuvriendelijkheid. Dit natuurlijke, warm getinte, gladde en zonder-optisch-bleekmiddel kunst papier biedt maximale verouderings bestendigheid. Het garandeert een extreem groot kleurengamma en een hoge kleurdichtheid.
    • Gewicht: 290 gr/m2.
    • Elke print is custom made voor jou.
    • Lijsten zijn niet inclusief, maar ik help je graag met aanbevelingen.

     

    Extra informatie

    Grootte

    21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm